Alla vill ha den nya sexan

När den första iPhone lanserades tänkte många att nu kommer man aldrig behöva en ny telefon för den man precis införskaffat var komplett. Men så blev det inte riktigt. 

4236725-iphone5Inför varje ny lansering av en ny iPhone så håller världen andan. Även om legenden Steve Jobs inte finns med oss så vet alla att det man kommer att få se kommer vara något som revolutionerar och som man inte kunnat förutspå. alltid tänker man att nu kan det inte bli bättre. Och nu funderar de flesta på att vad kan vara bättre än att ha ett touch-ID? Jo, mycket!

Den som väntar på något gott

“Från och med klockan 00.01 i natt kunde man förbeställa Apples nya telefonmodell Iphone 6 i Sverige. Det ledde till hårt tryck på de svenska återförsäljarna.” (läs mer)

De första telefonerna är nu släppta och som man kan läsa av citatet så när man i Sverige kunde beställa sin egen telefon så blev det ett enormt tryck. Men det var nog ingen som förväntat sig något annat. Ge bort eller sälj mobil för att unna dig en ny. Som tur är så kan du få ut mycket pengar från din gamla mobil, vilket är något du kan ha med i beräkningarna när du tänker på vad priset kommer att landa på för den nya telefonen.

Att man ska vara rädd om sin telefon vet alla, därför blir det så tragikomiskt när vi ser klippet på en av de första personerna som får hämta ut sin telefon och tappar den. kanske borde ha tänkt på säkerheten och redan bunkrat upp med ett skal?