iPhone 6 & iPhone 6 Plus

Den senaste kreationen iPhone 6 har åkt på både ris och ros i sina recensioner – men hur bra är den egentligen och hur skyddar du din iPhone på bästa möjliga vis?

iphone-6Det flesta utav oss äger idag en iPhone och många har nog även köpt den senaste kreationen från Apple, nämligen iPhone 6, men du glömmer väl inte att skydda den? Har du inte köpt något skydd ännu så köp mobilfodral online på en gång, en iPhone är i realiteten ganska så ömtålig och just iPhone 6 är kanske lite extra känslig. Bland annat skrev tidningen Metro när telefonen lanserades om hur den faktiskt böjer sig när man har telefonen i sick ficka – men det avhjälps alltså enkelt med ett bra och rejält mobilskal eller fodral. Både iPhone 6 och iPhone 6 Plus är nämligen väldigt tunna med sina 6,9 respektive 7,1 millimeter, vilket gör iPhone 6 till den hittills tunnaste iPhonemodellen på marknaden, så då kanske det inte är så konstigt att den kan böjas om man inte är försiktig. Dock ska man veta att bägge telefoner är fullpackade med fina funktioner. Till exempel skriver Dagens Nyheter om hur processorn i iPhone 6 är samma som i iPad Air vilket ger bättre prestanda och dessutom har Tim Cook hävdat att den även skulle vara hela 84 gånger snabbare än vad den första iPhonemodellen var – så det är inte konstigt att dessa iPhone telefoner fått sarkt genomslag bland konsumenterna trots sina små egenheter.

Stor succé

Att iPhone 6 och iPhone 6 Plus gjort en stor succé bland konsumenterna var föga oväntat. Till exempel skriver Svenska Dagbladet om hur iPhone telefonerna nu går sitt välförtjänta segertåg och det gör dem definitivt med all rätt – bara storleken på iPhone 6 Plus har gett telefonen ett större batteri, och batteriets hållbarhet är sålunda mycket längre än vad den är för andra modeller av iPhone. Men något som man också ska hålla i minnet är ordspråket ”smakar det så kostar det” för en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus är inte gratis direkt. iPhone 6 kostar 6 395 kronor men 16 GB respektive 8 395 kronor om man vill ha 128 GB och en iPhone 6 Plus kostar 7 395 med 16 GB respektive 9 395 kronor om man vill ha128 GB – men med tanke på hur bra dessa är mot tidigare iPhones så kan detta vara en väl värd investering, men glöm inte att skydda telefonen med ett bra mobilfodral!